Dodaj opinie o naszym sklepie:

 

 

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodać opinie.

ojuhonisy: ojuhonisy

sobota, 16 września 2017

ygowogu: ygowogu

niedziela, 09 lipca 2017

iwafu: iwafu

środa, 26 kwietnia 2017

ywetod: ywetod

niedziela, 23 kwietnia 2017

emma: Dxiękuję

Bardzo dziękuję za sprawną realizację zamówienia Pozdrawiam

wtorek, 19 lipca 2016

info@krawiec.se: Kallos

Czy z Kallosa macie maski. Wzielabym specjalne 275 ml. po 5 szt kazdej banan,karatin,blubery,alage,omega,milk, i 1 litr banan , karatina Chcialabym byc waszym stalym odbiorca. Tylko brakuje mi troche produktow. Mam duzo pytan ? Chce miec jednego churtownkia. chcialabym zamowic henna braz i czarny w proszku. wody utlenione 3%, 6%, 9% ,12% Moglabym dostac tel. do panstwa zalezy mi na czasie.

poniedziałek, 23 listopada 2015

kr: Polecam!

Szczerze polecam zakupy w tym sklepie! Szybki kontakt ze sprzedającym, ekspresowa wysyłka i dostawa, towar zgodny z opisem!

piątek, 17 lipca 2015

jelosoul: super

Super, szybko sprawnie i bez żadnego problemu polecam i gorąco polecam ja na pewno jeszcze skorzystam:-)

sobota, 29 listopada 2014

Urszula: polecam!!!!

Szybko, sprawnie i przyjemnie.Dzięki. Pozdrawiam.

sobota, 29 listopada 2014

immortalis: spoko!

Duża gama kolorów dostępnych farb elumen i szybka wysyłka, bez zadnego problemu paczka jest na drugi dzień, polecam!!

wtorek, 23 września 2014

ladysnow: Polecam!

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem ;) Polecam gorąco :)

poniedziałek, 19 maja 2014

asiabuko: polecam

Wszystko sprawnie, miło. Polecam .Pozdrawiam

wtorek, 29 kwietnia 2014

AleksandraSzynka: Elumen

Wysylka blyskawiczna, przemile osoby a kosmetyki rewelacyjne Pozdrawiam i Polecam ;)

wtorek, 04 lutego 2014

farba: Polecam

Witam serdecznie, obsługa klienta i realizacja zamówienia GODNA POLECENIA, szybko, miło i przyjemnie :0)

środa, 15 stycznia 2014

gacanna: wysylka do Niemiec

Dzien dobry! Chcialabym dowiedziec sie czy mozliwa jest oraz ile kosztowalaby wysylka do Niemiec. Chodzi konkretnie o preparat NeWitaLash. Pozdrawiam swiatecznie, Anna Gaca

środa, 25 grudnia 2013

megila: Zadowolona klientka!

Przesyłka super szybka, właśnie odebrałam, wszystko tak jak w zamówieniu. POLECAM wszystkim zakupy w ELITA!!! pozdrawiam :)

środa, 09 października 2013

Moniś: Pozdrawiam !!!

Dołączam się do pozytywnych opini!!! Błyskawiczny kontakt, towar zgodny z opisem, wysyłki expresowe, naprawdę profesjonalne podejście do klienta. Dziękuję. Pozdrawiam !!!

wtorek, 02 lipca 2013

Ulczeska: Witam :)

Niedawno założyłam swój Salon Fryzjerski, moje klijentki są zainteresowane farbą elumen. W związku z czym mam pytanie, czy bylaby możliwość przesłania palety kolorów eleumen gdy bede robic teraz zamówienie na waszej stronie? Proszę o odpowiedź i z gory dziękuje :)

piątek, 24 maja 2013

sheisnot: Dziękuję !! :)

Szczerze mówiąc obawiałam się złożyć zamówienie na kwotę ponad 300zl ale to zrobiłam i nie żałuje!! Napewno tu jeszcze będę zamawiala! Dziękuję za farby i pozdrawiam! Zadowolona :)

piątek, 17 maja 2013

ant.anka: POLECAM!!!

Dołączam się do pozytywnych opinii!! Wszystko dotarło zgodnie z zamówieniem. Pozdrawiam :-)

czwartek, 03 stycznia 2013

Bogdan44: POLECAM !

Polecam,wszystko ok, ekspresowa wysyłka.

sobota, 27 października 2012

a6intruder: Podziękowanie

Błyskawiczny kontakt, towar zgodny z opisem, wysyłka expresowa, naprawdę profesjonalne podejście do klienta. Dziękuję pięknie.

wtorek, 17 stycznia 2012

bereczka: Podziękowanie

SZYBKO, SPRAWNIE,DOBRY KONTAKT, WSZYSTKO SIĘ ZGADZA...POLECAM I...DO NASTĘPNYCH ZAKUPÓW...

czwartek, 08 września 2011

jo_anna: Podziękowania

Dziękuję za ekspresową wysyłkę, asortyment starannie opakowany i zgodny z zamówieniem. Profesjonalna obsługa.

poniedziałek, 13 czerwca 2011

emilkastar: POLECAM!!

Polecam szczerze!!Nigdy mnie nie zawiedli!!

czwartek, 28 października 2010

Kasia1992: Polecam

Super!!! szybka przesyłka, wszystko tak jak w opisie:) polecam, POLECAM GORĄCO!!

czwartek, 23 września 2010

Kamila36: Wszytsko OK

Wszystko w jak najlepszym porządku. Pozdrawiam i do zobaczenia przy okazji następnych zakupów.

czwartek, 23 września 2010

aron: Solidnie i ekspresowo

Absolutnie perfekcyjnie, pełna satysfakcja,ekspresowa wysyłka, rewelacyjny kontakt. POLECAM !!!

środa, 22 września 2010

 

Wyświetl: 
Powered by Phoca Guestbook

koszyk

koszykTwój koszyk jest pusty.

logowanie